Ознака: Стопанската

Стопанската комора ја укинува членарината, ја афирмира Шумановата економска Европа,...

Денеска е 13 август (колумната е пишувана тогаш), познат по потпишувањето на Охридскиот рамковен договор и по роденденот на мојата сопруга. Бидејќи годините за...

Зар дополнително оданочување за фирми што оствариле позитивни резултати со...

Стопанската комора и Советот на странски инвеститори за Законот за данок на солидарност: Стопанската комора на Македонија и Советот на странски инвеститори вчера излегоа со...

Стопанската комора и Владата со спротивставени ставови за мерката „замрзнување...

Високите претставници на бизнис-заедницата и на Владата на Македонија ги соочија своите спротивставени ставови за замрзнувањето на цените на основните прехранбени производи, а последно...