Ознака: стелт-бомбардер

До вчера супертаен, денеска ќе биде видлив, од утре повторно невидлив

Денеска е уште еден ден Д за американската авијација, армија и за Соединетите Американски Држави воопшто. Тому денеска, во јавноста ќе биде претставен авионот...