Ознака: срцеви удари

По пандемијата срцевите удари зголемени за трипати, вели кардиологот Николов

По ковид пандемијата зголемен е бројот на срцеви удари, покажуваат анализите на македонските кардиолози, но и на европските и светски здруженија. Срцевите удари се...