Ознака: Сотир Габелоски

Крушевската корија најубава во есен на Сотир Габелоски – ФОТОГРАФИЈА НА...

Крушевската корија најубава во есен на Сотир Габелоски е изборот за фотографија на неделата на „Нова Македонија“. - Фотографијата е направена на патот кон манастирот...