Ознака: Системот за брз автобуски превоз

Потпишан договорот за Системот за брз автобуски превоз во Скопје

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, денеска го потпиша договорот за имплементација на Системот за брз автобуски превоз (БРТ) во Скопје, во соработка...