Ознака: Шекутковска

Читачка група на темата „Феминизам и студии за животните“

Воведно јавно предавање на Катерина Шекутковска Денеска, од 19 часот, во културниот центар „Јадро“ воведно јавно предавање ќе одржи Катерина Шекутковска во рамките на серијалот...