Ознака: шансата

Јончевски: Шансата ќе ја бараме против Естонија

Естонија ни е должник, а секако ќе ги измериме силите и на претстојниот турнир во Талин каде што ќе биде домаќин. Литванија, секако, е...

Артета сака Арсенал да ја искористи шансата за титула

Знаете, сакам тимот да игра на одреден начин и колку сме поконстантни во тоа, толку повеќе ќе победуваме. Има возбуда и ние треба да...