Ознака: седативи

Една група луѓе не треба да земаат седативи и лекови за...

Медицински совет Истражувачите откриле дека употребата на бензодиазепини како помагало за спиење е зголемена во последните години во Пекинг. Во една студија објавена на 17 февруари...