Ознака: САД и Македонија

Една година Стратешки дијалог меѓу Македонија и САД

Денеска одбележуваме една година од Стратешкиот дијалог меѓу Македонија и САД, што беше одржан на 2-ри јуни 2022 година, во Вашингтон. Дијалогот беше лансиран...