Ознака: САД и Европа

На Косово владее хаос, тешко дека ќе се реши, вели професорот...

На Косово му треба поддршка од Американците и Европејците, како и прифаќање на локалната заедница, но тие ја немаат, изјави за „Ал Џезира“ професор  Даниел...