Ознака: Ружа

Бугарската криптокралица на виртуелното финансиско кралство повторно во игра

Пред неколку години, ФБИ ја стави Игнатова на листата на најбарани криминалци во светот. Таа се наоѓа во група од 1.950 бегалци, од кои...

Ружа Игнатова – криптокралица од врвот на ФБИ-потерница

Деновиве во јавноста се актуализира името Ружа Игнатова, за многумина анонимна и непозната личност, меѓутоа во светот на криптобизнисите една од најголемите криминалци. Која...