Ознака: Роботско бебе

Роботското бебе Грут наскоро ќе шета низ парковите на „Дизни“

Инженерите на „Дизни“ објавија снимка од новиот робот, кој наскоро ќе се појави во парковите на „Дизни“. Роботот всушност е верзија на бебето Грут од...