Ознака: рекордни стапки

Може ли инфлацијата да не ни стане секојдневие

Годишната инфлација и кај нас и во еврозоната достигнува рекордни стапки Според професорите по економија со кои се консултиравме, граѓаните треба да бидат подготвени дека...