Ознака: Ратка Камчева

Сергеј Самсоненко и Ратка Камчева ставени на „црната листа“ на САД

Рускиот бизнисмен Сергеј Самсоненко, неговата сопруга Ирина и мајката на бизнисменот Јордан Камчев, Ратка Камчева, се ставени на „црната листа“ на САД објавена попладнево,...