Ознака: ракометно-музички спектакл

Средствата од хуманитарниот ракометно-музички спектакл врачени на „СОС детско село“

„Ви благодариме од срце! Четиристотини и шеесет деца и млади без родителска грижа растат во семејство благодарение на вас“, пишува на врамениот дрес што...