Ознака: прекумерни количини на вакцини

ФТ: „Фајзер“ и „Бионтек“ и понудија на ЕУ да плати половина...

„Фајзер“ и „Бионтек“ дадоа нов предлог до ЕУ во врска со прекумерните количини на вакцини против коронавирус нарачани од Брисел, според кои земјите-членки би...