Ознака: политички дуел

Не е време за дуели, туку за работа, вели Ковачевски за...

Оваа тешка зима и економско-енергетска криза ќе се преброди само доколку сите сме насочени кон изнаоѓање на решенија кои ќе обезбедат енергенси, струја и...