Ознака: Подолски

Секогаш сум за ангажиран театар, но не и за активизам по...

Дора Ружѓак-Подолски, режисерка и директорка на „Дубровнички летни игри“ Како една од најзначајните театарски режисерки во Хрватска, кои теми и проблеми ве интересираат најмногу? - Не...