Ознака: „Пикасо можеби јас“

„Пикасо можеби јас“ – изложба на Филип Фиданоски во Центарот за...

Вечерва со почеток во 19 часот, во уметничкиот салон од Центарот за култура во Кичево, ќе биде отворена изложбата на ликовниот уметник Филип Фиданоски...