Ознака: Петер Бајер

Очекувањата се дека идната влада ќе ги спроведе уставните измени до...

Со сигурност знам дека ВМРО-ДПМНЕ сака да го измени Уставот, но поради процедурите за измена на Уставот и однесувањето на Бугарија сметаат дека сега...