Ознака: партиски вработувања

Министерство за одбрана: Не дозволуваме какви било партиски или друг вид...

Во врска со натписите во некои портали, кои се однесуваат на објава на фејсбук-профил на општинската организација на СДСМ – Арачиново, Министерството за  одбрана...