Ознака: Отскочна даска

Петнаесет млади поети ќе читаат на третото издание на „Отскочна даска“

Петнаесет млади поети на возраст од 16 до 25 години се избрани да читаат на „Отскочна даска #3“, преднастан на четвртиот „Скопскиот поетски фестивал“...

„Отскокни и ти!“ – повик за учество на млади автори на...

„Отскочна даска“ е поетско читање што ќе ги собере сите млади, надежни, познати или помалку познати поети и поетеси од домашната книжевна сцена, а...