Ознака: Осмомартовски марш

Заштита, сигурност, социјална и здравствена правда, побараа жените на вечерашниот осмомартовски...

Со пораките „Не сакаме тава, сакаме права“, „Денеска марш, утре штрајк“ и „Држава што не постапува е држава што убива“, попладнево на плоштадот „Филип...

Добро е што ја имаме министерката Петровска во услови на војна...

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, отсекогаш ги препознавал и почитувал моќта и способноста на жените, кои се наоѓале и денес се наоѓаат на важни челни...