Ознака: огнено

„Курирот на Гоце“ – огнено крштевање

Телевизиската серија „КУРИРОТ НА ГОЦЕ“ за мене беше подготовка и „огнено крштевање“ во играна серија. Се снимаше по сценарио на д-р Славко Димески, во...

Од употребата на огнено оружје најмногу страдаат децата

Оруженото насилство само во последните 18 месеци однело животи на повеќе илјади Американци, а наедно е и водечка причина за насилната смртност кај децата...