Ознака: официјалната

Објавена официјалната селекција на филмови на „Канскиот фестивал“

Во главната програма на фестивалот ќе има 18 филма, а филм на отворањето ќе биде „Втор чин“ на режисерот Квентин Дупие. Режисерот, сценарист и...