Ознака: одморалиште

Можност за збогатување на знаењето и за нови пријателства

Во одморалиштето „Михајлово“ на планината Кожув се одржа летен камп за наградените ученици од натпреварите по француски јазик во Македонија Учениците поделени во групи според нивото...