Ознака: обновата

Како соседите можат да помогнат за обновата на Авганистан

Улогата на авганистанските соседни држави по повлекувањето на сад Денешниот Авганистан е извонреден пример за проблематична ситуација, која, иако го бара вниманието на американската политика,...