Ознака: непосакувана ситуација

Хрватска кохабитација на балкански начин

Хрватска се соочува со несекојдневен судир меѓу претседателот Милановиќ и премиерот Пленковиќ Претседателот и премиерот, кои не се од иста политичка партија, наместо да ги...