Ознака: „Недочитливоста“

„Недочитливоста“ на Шопов – триумф пред минливоста

Портрет на поетот на затворањето на „Струшките вечери на поезијата“ „Струшките вечери на поезијата“ се вклучија во одбележувањето на Годината во чест на Ацо Шопов,...