Ознака: мултисензорна

Претставена мултисензорна изложба со слики што може да се допрат

Во пресрет на Денот на лицата со попреченост, Заводот и музеј - Битола ја промовира мултисензорната изложба со наслов „Музеј за сите - сликите...