Ознака: Миле Кузмановски

Благодарен сум што ги испеав вистинските песни

Миле Кузмановски, пејач Миле Кузмановски, нашиот познат интерпретатор на народни песни, веќе 33 години е активен на македонската естрада. Има снимено стотина песни, меѓу кои...