Ознака: метаболизaм

Темното чоколадо помага за побрз метаболизам и согорување калории

Познато е дека чоколадото - темното, но не и млечното чоколадо, се смета за здраво уживање. Истражувањата потврдија дека, на пример, може да помогне...

Утрински навики што го забавуваат метаболизмот

Здрава храна Кога земате залак од вашата омилена храна или голтка од вашиот омилен пијалак, вашето тело почнува да работи на претворање на тие супстанции...