Ознака: ментор

Повик за наставници од основно за напредување во звање ментор, со...

Министерството за образование и наука информира дека на веб порталот www.karierenrazvoj.mon.gov.mk објавен e повторен повик за пријавување на наставници од основни училишта за напредување...