Ознака: „Макпетрол“

ЕСМ за ноември гас за топланите ќе набави од „Макпетрол“

АД ЕСМ ќе набави природен гас од „Макпетрол“ за топланите „Исток“ и „Запад“ за периодот од 1 до 15 ноември и за КОГЕЛ во...