Ознака: Македонско наследство

Бугарија сака да збрише сè што е македонско на планетарно ниво!

Бугарска етноцидна акција за спречување на резолуцијата за одбележување на македонското наследство во САД Официјална Софија будно ја следи секоја македонска активност и со сите...

Македонско наследство што обврзува и опоменува!

Во Европа не се оди со празни куфери, а нашите се расфрлени, скриени, ограбени, но барем она малку што ни останало, да успееме со...