Ознака: Македонска вечер

ФОТОГАЛЕРИЈА: На македонската вечер во Белград се дегустираа македонски вина и...

Во рамките на меѓународен саем за вино, храна и туризам во Белград синоќа се одржа македонска вечер, на којашто домаќин беше премиерот Димитар Ковачевски. Во...

Македонска вечер на „КоторАрт“

Македонскиот камерен оркестар „Профундис“ и пијанистката Ема Попивода ќе настапат на интернационалниот фестивал „КоторАрт“ во Црна Гора На 30 јули, македонскиот камерен оркестар „Профундис“ заедно со...