Ознака: Мајкл О’Флаерти

Ирецот Мајкл О’Флаерти избран за нов комесар за човекови права на...

Ирецот Мајкл О’Флаерти е избран за нов комесар за човекови права на Советот на Европа на пленарната седница на Парламентарното собрание на Советот на...