Ознака: Лукас Берфус

„Зашеметен“ од Лукас Берфус на македонски

Во едицијата „ПРОаЗА“ на издавачката куќа „Или-или“е објавен краткиот роман „Зашеметен“ од познатиот швајцарски писател Лукас Берфус. Преводот од германски е на Ксенија Чочкова...