Ознака: линиски судии

АТП воведува револуционерна промена во тенисот од 2025 година, ги укинува...

АТП одлучи да ја укине функцијата на линиски судии во тенисот од 2025 година. Линиските судии ќе бидат заменети со видео технологија која ќе...