Ознака: легнати полицајци

Поставени пречки за намалување на брзината на повеќе улици во Ѓорче...

Околу десетина улици на кои има зголемена фреквенција на возила и забележано зголемување на брзината, а по реакција на жители, се поставени легнати полицајци. Опфатени...