Ознака: Кралство Тајланд

Пендаровски ги прими акредитивните писма на новоименуваните амбасадори на Кралството Тајланд...

Претседателот на државата Стево Пендаровски денеска ги прими акредитивните писма на Апират Сугондхабиром, новоименуван амбасадор на Кралството Тајланд во Македонија, со седиште во Анкара...