Ознака: ковид амбуланти

Матичните лекари бараат Комисијата да ја преиспита одлуката за отворање на...

Матичните од Скопје затечени од одлуката дека ќе дежураат и во ковид амбуланти кои треба да бидат отворени во пет скопски поликлиники. Ова го...

На пациентите им треба водич за самопроцена на ковид-симптомите, да знаат...

Засега во државата има само препораки за лекување од ковид-19, кои се водич за лекарите и се достапни на веб-страница на Министерството за здравство Водич...