Ознака: кореографски

„Танц-фест“ продолжува неделава со четири кореографски остварувања

Во текот на оваа недела продолжува програмата на „Танц-фест“ со четири кореографски остварувања. Во циклусот современи кореографи, вечерва, во 20 часот, на сцената на...