Ознака: Клиниката за токсикологија

Организациската директорка на Токсикологија тврди дека клиниката има потреба од 18-те...

Организациската директорка на Клиниката за токсикологија, Бесија Иљази во изјава за албански медиуми тврди дека клиниката има потреба од 18-те вработувања што предизвикаа превривања...