Ознака: ЈП ЖРСМ – Инфраструктур

Зоран Трифуновски именуван за нов директор на Железници

Владата на денешната седница го именува Зоран Трифуновски за нов директор на Јавното претпријатие за железничка инфраструктура - Железници на Република Северна Македонија –...