Ознака: јадицата

Страв ни е да ја „извадиме јадицата“, бидејќи сме сраснале со...

Марија Милошевска, уметница Уметницата Марија Милошевска, инспирирана од најстарото пишано сведоштво за потеклото на вештачката рибарска мушичка, во светот позната под името Macedonian fly, го...