Ознака: игуманија

Четири години по смртта, тело на игуменија во Мисури пронајдено без...

Стотици Американци патуваат во манастир во Мисури за да го видат телото на калуѓерката кое нема знаци на распаѓање четири години по нејзината смрт,...