Ознака: идентитет на жртвите

Објавен идентитетот на жртвите од масакрот во Цетиње: најстарата има 81,...

Во големиот масакр кој вчера се случи во Цетиње, Вук Бориловиќ усмрти 10 лица, по што е убиен. Црногорската полиција го објави идентитетот на сите...