Ознака: Грут

Роботското бебе Грут наскоро ќе шета низ парковите на „Дизни“

Инженерите на „Дизни“ објавија снимка од новиот робот, кој наскоро ќе се појави во парковите на „Дизни“. Роботот всушност е верзија на бебето Грут од...