Ознака: Градежниците

Уште еден удар и градежниците „на одар“

Неповолните услови за работа предизвикани од воведувањето на неделата како неработен ден, бавното администрирање и ниската реализација на капиталните проекти од само 19,5 отсто...

Градежниците и граѓаните со свои калкулации

Градежниците објаснуваат дека по мораториумите за градба, кога голем дел од градбите беа закочени, новите одобренија се добар сигнал, но сепак, потенцираат дека поскапувањето...